Οι πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Εντούτοις, μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Αντιλαμβάνονται το μέλλον ως παρόν. Έχουν ισχυρή αίσθηση των μεταβολών που συντελούνται στο επιχειρηματικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Είναι επιτυχημένες εταιρίες με ισχυρό brand στον κλάδο τους.

Εργάζονται αδιάκοπα για τις αλλαγές εκείνες οι οποίες θα επιτρέψουν στον οργανισμό τους να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Ενδεικτικά μας εμπιστεύονται...

Το ιταλικό Group της Polieco είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στον κλάδο του πλαστικού σωλήνα με εργοστάσια σε τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η Otis είναι η μεγαλύτερη και πλέον γνωστή πολυεθνική εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο του ανελκυστήρα.

Το Μέλι Αττικής είναι το ισχυρότερο brand μελιού στην χώρα, γνωστό εδώ και 100 χρόνια για την συνέπειά του στην ποιότητα και την παράδοση.

Η GLM είναι ο leader στην Ελλάδα σε λύσεις εξωτερικού χώρου. Αξιοποιώντας υλικά της Alumil, η GLM απογειώνει ποιοτικά και αισθητικά την εμπειρία σε εξωτερικούς χώρους.

Ξεκινώντας ως ένα μικρό μαγαζί ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πριν από 55 χρόνια, η Aca εξελίχθηκε σε ένα από τα ισχυρότερα brands στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού στην Ελλάδα.

Η Milkplan κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού, με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως.

H Agrodrip, παράγοντας καινοτόμα αρδευτικά συστήματα, έχει πετύχει μια αλματώδη αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας τα τελευταία έτη και εξάγει σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πλησιάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της το 1927, η Βαλιάδης παράγει ανελλιπώς κορυφαίας ποιότητας ελληνικούς ηλεκτροκινητήρες στην Λυκόβρυση Αττικής.

Από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών στην Ελλάδα με έδρα το Κορωπί.

Η KARAG είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε και εδρεύει στις Σέρρες από το 1996. Με ιδιωτικές εγκαταστάσεις σε 3 ευρωπαϊκές χώρες, αποτελεί ηγέτη στην αγορά της Ευρώπης στον εξοπλισμό μπάνιου.

Η βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων Μέγκλας είναι μια καινοτόμος βιομηχανία λιπασμάτων με έδρα την Θεσσαλονίκη και ηγετική παρουσία στην Βόρειο Ελλάδα από το 1942

Αν και νέα στη φαρμακευτική αγορά, η Vencil έχει επιτύχει την απαιτούμενη αναγνώριση και διεισδυτικότητα στον φαρμακευτικό χώρο παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα.

Η Seabright είναι μία καταξιωμένη εταιρία στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής ολοκληρωμένων λύσεων φωτισμού ειδικά για την ναυτιλία.

Η Φαέθων με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος και κρεατοπαρασκευασμάτων.

Μια σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία η οποία ξεχωρίζει για τη μακροχρόνια πορεία της, μένοντας πιστή στο όραμα της κι απαντώντας με επιτυχία στις σύγχρονες προκλήσεις .

Η ΣΕΡΓΑΛ , με ηγετική θέση στην αγορά από το 1964 ξεχωρίζει για την καινοτομία της και την ποιότητά της στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η ΙΝΤΕΡΝΗΜΑ με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή νημάτων, κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, εξάγοντας σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως.

Η BIG BLUE TOOLS, ως αποκλειστική αντιπροσωπεία της Trumpf στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την μηχανολογική υπεροχή της, παρέχει αντίστοιχου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η ΑΦΟΙ Θεοδώρου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για υλικά συσκευασίας, που περιλαμβάνουν όλα τα στάδια, από την ασφαλή τοποθέτηση του προϊόντος στο χαρτοκιβώτιο μέχρι και την τελική φάση της παλετοποίησης.

Η εταιρία Αφοι Ντακούδη Α.Ε.δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής – εμπορίας ελαστικών για ανυψωτικά μηχανήματα εδώ και 20 χρόνια.

Οι πελάτες μας

Back to top