Οι πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Εντούτοις, μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Αντιλαμβάνονται το μέλλον ως παρόν. Έχουν ισχυρή αίσθηση των μεταβολών που συντελούνται στο επιχειρηματικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Είναι επιτυχημένες εταιρίες με ισχυρό brand στον κλάδο τους.

Εργάζονται αδιάκοπα για τις αλλαγές εκείνες οι οποίες θα επιτρέψουν στον οργανισμό τους να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Ενδεικτικά μας εμπιστεύονται...

Η GLM είναι ο leader στην Ελλάδα σε λύσεις εξωτερικού χώρου. Αξιοποιώντας υλικά της Alumil, η GLM απογειώνει ποιοτικά και αισθητικά την εμπειρία σε εξωτερικούς χώρους.

Το Μέλι Αττικής είναι το ισχυρότερο brand μελιού στην χώρα, γνωστό εδώ και 100 χρόνια για την συνέπειά του στην ποιότητα και την παράδοση.

Πλησιάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της το 1927, η Βαλιάδης παράγει ανελλιπώς κορυφαίας ποιότητας ελληνικούς ηλεκτροκινητήρες στην Λυκόβρυση Αττικής.

Η Otis είναι η μεγαλύτερη και πλέον γνωστή πολυεθνική εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο του ανελκυστήρα.

Ξεκινώντας ως ένα μικρό μαγαζί ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πριν από 55 χρόνια, η Aca εξελίχθηκε σε ένα από τα ισχυρότερα brands στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού στην Ελλάδα.

Η Milkplan κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού, με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως.

Η KARAG είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε και εδρεύει στις Σέρρες από το 1996. Με ιδιωτικές εγκαταστάσεις σε 3 ευρωπαϊκές χώρες, αποτελεί ηγέτη στην αγορά της Ευρώπης στον εξοπλισμό μπάνιου.

Αν και νέα στη φαρμακευτική αγορά, η Vencil έχει επιτύχει την απαιτούμενη αναγνώριση και διεισδυτικότητα στον φαρμακευτικό χώρο παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα.

Από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών στην Ελλάδα με έδρα το Κορωπί.

H Agrodrip, παράγοντας καινοτόμα αρδευτικά συστήματα, έχει πετύχει μια αλματώδη αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας τα τελευταία έτη και εξάγει σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων Μέγκλας είναι μια καινοτόμος βιομηχανία λιπασμάτων με έδρα την Θεσσαλονίκη και ηγετική παρουσία στην Βόρειο Ελλάδα από το 1942

Το ιταλικό Group της Polieco είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στον κλάδο του πλαστικού σωλήνα με εργοστάσια σε τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η Seabright είναι μία καταξιωμένη εταιρία στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής ολοκληρωμένων λύσεων φωτισμού ειδικά για την ναυτιλία.

Κορυφαία εταιρία στον κλάδο των υδραυλικών και βιομηχανικών ειδών, με ιστορία 140 ετών, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς, με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια της.

Μια σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία η οποία ξεχωρίζει για τη μακροχρόνια πορεία της, μένοντας πιστή στο όραμα της κι απαντώντας με επιτυχία στις σύγχρονες προκλήσεις .

Η ΣΕΡΓΑΛ , με ηγετική θέση στην αγορά από το 1964 ξεχωρίζει για την καινοτομία της και την ποιότητά της στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η ΙΝΤΕΡΝΗΜΑ με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή νημάτων, κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, εξάγοντας σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως.

Η BIG BLUE TOOLS, ως αποκλειστική αντιπροσωπεία της Trumpf στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την μηχανολογική υπεροχή της, παρέχει αντίστοιχου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο εκπαιδευτικός και συμβουλευτικός οργανισμός IDEA δραστηριοποιείται στον χώρο της Διά Βίου Μάθησης και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-ΕΕΚ για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Η εταιρία Αφοι Ντακούδη Α.Ε.δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής – εμπορίας ελαστικών για ανυψωτικά μηχανήματα εδώ και 20 χρόνια.

Οι πελάτες μας

Back to top